HomeNieuwsSitemapDisclaimerContact Activiteit en rust gaan hand in hand

Het vakantiegevoel

Het ultieme vakantiegevoel staat voor ontspannen en genieten. Misschien kunt u zich indenken hoe het is om na een dagje natuur of waterpret te genieten van een prachtige zonsondergang op ons terras?

Camping De Papaver stelt uw vakantiewensen centraal. Ook in het nieuwe seizoen staat het team voor u klaar. Onder het motto de kunst van het genieten zorgen wij ervoor dat alles kan en niks moet. Voor de levensgenieter die op zoek is naar het buitenleven is Camping De Papaver dan ook het perfecte adres. 

Het decor bestaat uit een schiereiland in een waterplas van helderblauw water en een bosrijk natuurgebied. Deze schitterende ligging en plezierige sfeer maken van Camping De Papaver een unieke plaats in het idyllische Westerwolde. Deze omgeving biedt veel mogelijkheden voor allerhande activiteiten. Deze activiteiten worden door Camping De Papaver voor jong en oud georganiseerd.

Uw gastvrouw nodigt u graag uit om komend seizoen weer helemaal tot rust te komen in de ruimte en vrijheid die het prachtige Westerwoldse landschap biedt. Of u nu houdt van een actieve vakantie of een ontspannen vakantie, het kan en mag allemaal!